profile exterioarepanouri decorativeprofile interior

Contact

Adresa:  Sector 2, Bucuresti

Mobil: + 40 744.770.946

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Decoratiuni Still

GreenPlanet

Home/Termene si conditii

Termene si conditii

1.1. Termeni folositi

Serviciu - posibilitatea utilizatorului de a avea acces la date si informatii furnizate in cadrul site-ului http://profilearhitecturale.ro

Utilizator - orice persoana interesata de continutul acestui site

1.2. Securitate Echipa site-ului http://profilearhitecturale.ro nu poate garanta ca informatia pe care utilizatorul o primeste sau o trimite folosind serviciul va fi permanent in siguranta, nefiind astfel la adapostul infractiunilor de pe internet. Pe durata transmiterii informatiei prin Internet, terte persoane ar putea sa o intercepteze.

1.3. Modificarea termenilor si conditiilor  poate modifica prezentele conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul, ele fiind aduse la cunostiinta utilizatorului prin intermediul site-ului http://profilearhitecturale.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.

1.4. Drepturile de autor Utilizatorul ia la cunostinta in mod expres faptul ca toate desenele, logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvant sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci inregistrate ale firmei profilearhitecturale.ro sau ale companiilor partenere.

1.5. Date cu caracter personal Accesand acest site utilizatorul este de acord ca profilearhitecturale.ro isi rezerva dreptul de a prelucra datele cu caracter personal, dezvaluite ca urmare a folosirii serviciului, in conformitate cu termenii si conditiile prevazute in capitolul "Regulile de confidentialitate".

1.6. Forta majora si litigiile profilearhitecturale.ro nu este responsabila pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in aceste conditii, ca rezultat al unei cauze aflate in afara controlului sau (evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, etc.). Prin accesarea acestui site, utilizatorul accepta ca acest contract si orice litigiu legat de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti de pe teritoriul Romaniei.

 

2.1. Reguli de confidentialitate

In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului, profilearhitecturale.ro poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon

Informatia va fi prelucrata de catre profilearhitecturale.ro putand fi folosita in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

 • procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastra
 • oferirea de produse si/sau servicii catre dumneavoastra
 • facturare
 • solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor dumneavoastra
 • realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor profilearhitecturale.ro
 • contactarea dumneavoastra (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text, pager sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale profilearhitecturale.ro si ale companiilor asociate sau in legatura cu produse si servicii ale unor terte parti care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra (in afara de cazul in care ne-ati adresat o cerere scrisa sa nu fiti contactat in acest sens)
 • alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii

2.2. Dezvaluirea datelor profilearhitecturale.ro are dreptul sa foloseasca baza de date:

 • in raport cu tertelor parti specificate la 2.1

2.3. Drepturile utilizatorului Cu privire la prelucrarea Informatiei, va aducem la cunostinta ca aveti urmatoarele drepturi:

de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de catre noi

de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele profilearhitecturale.ro sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Intr-o astfel de situatie Utilizatorul va inainta o cerere scrisa, datata si semnata firmei profilearhitecturale.ro

de a inainta plangere, catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate conform legii

profilearhitecturale.ro va raspunde in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

 

3. Limitarea raspunderii profilearhitecturale.ro

profilearhitecturale.ro nu ofera nici o garantie ca:

 • serviciul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori
 • orice eroare de program va fi corectata
 • serviciul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului

Utilizatorul va fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care este accesat serviciul sau de alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea oricaror materiale. Orice material descarcat sau obtinut in alt fel de pe acest site poate fi folosit doar pe riscul propriu al utilizatorului.