profile exterioarepanouri decorativeprofile interior

Contact

Adresa:  Sector 2, Bucuresti

Mobil: + 40 744.770.946

E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Decoratiuni Still

GreenPlanet

Home/Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Intelegem ca exista multe intrebari la care ati avea nevoie de raspunsuri. Mai jos este o lista a unora dintre cele mai frecvente întrebari ...

Intrebare: Executati in egala masura lucrari de montaj profile si pentru proiecte mici (locuinte), sau doar pentru proiecte de mare anvergura?

Raspuns: Da, executam lucrari de montaj profile pentru toate categoriile de proiecte (chiar si daca ati cumparat profilele arhitecturale de la alti furnizori).

 

Intrebare: In ce conditii faceti oferte pentru renovare?

Raspuns: Este suficient sa contactati firma noastra prin telefon sau e-mail cu datele de contact, adresa si cerintele dumneavoastra, si cineva va va suna pentru a organiza o intalnire cu beneficiarul lucrarilor, ocazie cu care se vor realiza masuratori, se vor stabili materialele utilizate si se va inainta oferta de pret.

 

Intrebare: Am un nou proiect, care este în prezent în constructie. Cum pot obtine o oferta pentru profilele arhitecturale necesare?

Raspuns: Trimite e-mail sau prin posta planurile tale si noi vom raspunde cu operativitate, cât mai curând posibil, inaintand si o oferta de pret. Te rugam sa nu trimiti prin fax planurile ca acestea nu vin la scara.

 

Intrebare: Ce produse recomandati pentru fixarea, finisarea si vopsirea profilelor arhitecturale? Impreuna cu profilele arhitecturale aveti posibilitatea sa le furnizati?

Raspuns: Pentru fixarea profilelor arhitecturale de exterior recomandam adezivul ThermoUniversal sau Arcon, pentru lipire imbinari adezivul poliuretanic, pentru kituire imbinari produsul RAPM 500, iar pentru vopsit produsele Savana. Pentru profilele de interior recomandam Penosil acrylic. Avem posibilitatea sa furnizam aceste produse la solicitarea clientilor.

 

Intrebare: Asigurati transportul profilelor la destinatie?

Raspuns: Da, dar in acest moment doar pentru zona Bucuresti si imprejurimi (Ilfov).